info@tutitinta.hu   +361 780 0000   H-P 8:00-14:00
 
 
Kosár: A kosár üres.
70 000 Ft az ingyenes szállításig!
Ügyfélszolgálat

Gyakori kérdések

 Kérdés: hogyan tudom leellenőrizni, hogy a patronom/tonerem kinyomtatja-e az elvárt oldalszámot?
Válasz: egyes nyomtatóknál rendelkezésre áll egy ún. lapszámláló funkció, ami alapján pontosan nyomon követhető, hogy hány oldalt nyomtatott ki eddig, illetve összesen a kellék. Ha az Ön nyomtatójánál nem elérhető ez a funkció, akkor érdemes számolni (esetleg meg is számozni) a megkezdett másolópapír csomagokat, és amikor kifogy a patron/toner, összeadni, hogy mennyi fogyott. Így egy körülbelüli kinyomtatott lapszám megállapítható.

 Kérdés: mikor érdemes az eredeti helyett utángyártott terméket választani?
 Válasz: akkor érdemes, ha az utángyártott termékkel jelentős költségmegtakarítás érhető el. Ha relatíve kicsi az árkülönbség, akkor érdemesebb az eredeti kelléket választani, mert valamivel kisebb a hibaarány, mint az utángyártottaknál. De mivel mi minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk, így az Ön kockázata igazából abban áll, hogy hibás termék esetén vissza kell fáradnia üzletünkbe  cserére, illetve házhoz szállításos megrendelés esetén 2-3 munkanapot vesz igénybe, amíg kicseréljük Önnek a terméket.

 Kérdés: mi a különbség az utángyártott és az utántöltött termékek között?
 Válasz: az a különbség, hogy míg az utántöltött termékek esetében egy elhasznált, kiürült tintapatront vagy tonerkazettát töltenek meg festékkel, az utángyártott termékek teljesen új alkatrészekből vannak összerakva, ugyanúgy gyárilag készülnek, mint az eredeti termékek, és gyárilag kerülnek megtöltésre, csak nem az eredeti gyártó által.

 Kérdés: miért van az, hogy az utángyártott Epson tintapatronom még félig van tintával, a nyomtató mégis üresnek érzékeli, és nem engedi a nyomtatást?
 Válasz: azért van ez, mert az utángyártott Epson tintapatronokban 2-szer annyi tinta van, mint az eredetikben. A legtöbb Epson nyomtató pedig úgy van beállítva, hogy pontosan annyi tintát lehessen csak kinyomtatni belőle, mint amennyi az eredeti patronokban van. Erre is van megoldás, illetve csak bizonyos típusoknál. Egy chip resetterrel le lehet nullázni a patronok chipjét, hogy azok újra teljesen feltöltött szintet jelezzenek, és így a maradék tintát is ki lehet belőlük nyomtatni. Vannak bizonyos nyomtatók, amelyek viszont resetter nélkül is kinyomtatják az összes tintát, így sajnos nem tudjuk előre, hogy biztosan szükség lesz-e rá, ezért első vásárláskor nem ajánljuk fel.

Copyright 2011 - 2024 ©   Tuti.hu Kft. - tutitinta.hu  -  minden jog fenntartva!
Webáruház készítés: www.shopmasters.hu