1149 Budapest, Kövér Lajos utca 17.    +36 1 780 0000
 
 
Kosár: A kosár üres.
50 000 Ft az ingyenes szállításig!
Ügyfélszolgálat

Rólunk

Üdvözöljük weboldalunkon!

 


A tutitinta.hu weboldal üzemeltetője a Tuti.hu Kft.

Eddigi tevékenységünk, és weboldalunk kialakítása azt a célt szolgálja, hogy meglévő és új Ügyfeleink a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban hozzájuthassanak a nekik megfelelő, mindennapi munkájukhoz szükséges nyomtatókellékekhez, irodai kellékekhez, iskolaszerhez, papíráruhoz és számítástechnikai kiegészítőkhöz.

Mivel olyan termékekről van szó, amelyek rövid időn belüli beszerzése sokszor létfontosságú, rugalmasan kezeljük a sürgős megrendeléseket. 


Annak ellenére, hogy webáruházat üzemeltetünk, nagyon fontosnak tartjuk az Ügyfeleinkkel való személyes kapcsolattartást is, ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy telefonon, e-mailben, vagy akár irodánkban személyesen is leadhassák megrendeléseiket, vagy bármilyen kérdéssel, problémával megkeressenek bennünket.


Az általunk forgalmazott kellékanyagok megbízható beszerzési forrásból származó, minőségi termékek, melyekre 1 év garanciát vállalunk. Kizárólag olyan nagykereskedésekkel és importőrökkel vagyunk kapcsolatban, akik már több évtizede látják el a magyar piacot eredeti és utángyártott termékekkel.


Kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfélszolgálati kommunikációra, hiszen ez egy cégnél sok szempontból meghatározó tényező. Legtöbbször ezen múlik, hogy egy üzlet létrejön vagy sem, és ami még fontosabb, vásárlóink teljes körű tájékoztatásához és kiszolgálásához is nagyban hozzájárul. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek!


 

Kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!

 

Tisztelettel:


Tuti.hu Kft.
Copyright 2011 - 2020 ©   Tuti.hu Kft. - tutitinta.hu  -  minden jog fenntartva!
Webáruház készítés: www.shopmasters.hu