1149 Budapest, Kövér Lajos utca 17.    +36 1 780 0000
 
 
Kosár: A kosár üres.
50 000 Ft az ingyenes szállításig!

HP ScanJet Pro 2500 f1 síkágyas lapolvasó

HP / HP ScanJet Pro 2500 f1 síkágyas lapolvasó
Éles képek és hatékony szerkesztési eszközök.
Fokozott hatékonyság a gyors és sokoldalú beolvasásnak köszönhetően.
Cikkszám: L2747A

Bruttó ár: 133 530 Ft
Nettó: 105 142 Ft
Díjmentes szállítással!
Rendelhető (2-3 hét)

  db

Utoljára megtekintett termékek

HP ScanJet Pro 2500 f1 síkágyas lapolvasó
br. 133 530 Ft

Akik ezt vették,
mit vettek még


[ Még nincs adat. ]

 

HP ScanJet Pro 2500 f1 síkágyas lapolvasó

A kompakt HP ScanJet Pro fokozza a rutinszerű beolvasási feladatok hatékonyságát. A gyors kétoldalas beolvasás, az 50 oldalas automatikus lapadagoló (ADF), az 1500 oldalas napi terhelhetőség és az egygombos parancsikonok segítségével automatizálhatja a munkafolyamatokat. A dokumentumokban található szövegeket is gyorsan rögzítheti és szerkesztheti.


Jellemzők

  • Fokozott hatékonyság a gyors és sokoldalú beolvasásnak köszönhetően

A kétoldalas beolvasás és az 50 oldalas automatikus lapadagoló percenként akár 40 kép feldolgozását is lehetővé teszi. Az automatikus lapadagolóval (ADF) akár 21,6 x 309,9 cm-es lapokat is beolvashat, a nagyobb terjedelmű hordozók esetén pedig használhatja a síkágyat. Nem kell arra várnia, hogy a készülék bemelegedjen; az azonnali aktiválás technológia lehetővé teszi a beolvasás azonnali elkezdését. Helyet szabadíthat fel a munkavégzéshez. A HP ScanJet kicsi és vékony, modern kialakítású, és tökéletesen illeszkedik a munkakörnyezetbe.

  • Automatizálhatja és gördülékenyebbé teheti a munkafolyamatokat

Az egyérintéses beolvasással gördülékenyebbé teheti a rutinmunkákat: az ismétlődő feladatokhoz egyéni egygombos beállításokat hozhat létre. A gyakran használt dokumentumtípusokhoz beolvasási profilokat határozhat meg, és több célhelyre is végezhet beolvasást a HP Scan Software segítségével. A HP Scan szoftverrel gyorsan és közvetlenül oszthatja meg vagy archiválhatja a beolvasott anyagokat a népszerű felhőalapú célhelyeken. A HP teljes körű funkciókkal rendelkező TWAIN illesztőprogramjával az alkalmazásokba olvashat be más programok elindítása nélkül.

  • Éles képek és hatékony szerkesztési eszközök

Pontosan rögzítheti, majd könnyedén szerkesztheti a dokumentumok szövegeit a HP Scan és az I.R.I.S. segítségével Readiris™ Pro optikai karakterfelismerő (OCR) szoftver. Akár 1200 dpi felbontással, élesen és élethűen olvashatja be a dokumentumokat, grafikákat és fényképeket. A gazdag szolgáltatáskínálatot nyújtó, teljes szoftvercsomagnak köszönhetően könnyedén szerkesztheti és rendszerezheti a dokumentumait és a fényképeit. A mellékelt HP Scan szoftver automatikus képalkotási szolgáltatásaival javíthatja a képeket és törölheti az üres oldalakat.


Garancia

Erre a termékre 1 év garancia van.

Kérjük, a termék csomagolását őrizze meg legalább addig, amíg megbizonyosodik róla, hogy az megfelelően működik!
Kézhez vételtől számított 3 munkanapon belül a problémát ügyfélszolgálatunkon kell jelezni, a garanciát mi intézzük.
3 munkanapon túl, 1 éven belül a garancia HP szervizben érvényesíthető.
A garanciális ügyintézéshez a számlára vagy annak másolatára, illetve a nyomtatóhoz mellékelt jótállási jegyre lesz szükség.

Támogatás

Szoftverek és illesztőprogramok, kézikönyvek, firmware-ek letölthetők a gyártó oldaláról.

Copyright 2011 - 2021 ©   Tuti.hu Kft. - tutitinta.hu  -  minden jog fenntartva!
Webáruház készítés: www.shopmasters.hu