Kosár: A kosár üres.
30 000 Ft az ingyenes szállításig!
Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 8-16.30, Péntek: 8-15
Ügyfélszolgálat

Megérkeztek a Xerox alternatív tonerek!

A Xerox kompatibilis festékazetták felújítása során olyan új alkatrészek kerülnek a termékekbe, amelyek kritikusak a nyomtatási minőség szempontjából valamint biztosítják az elvárt kapacitást. A Xerox termékkínálata a fekete-fehér és a színes kompatibilis kellékanyagokra egyaránt kiterjed. Előállításuk folyamatos minőség ellenőrzés mellett folyik.

A kutatásfejlesztésre szánt milliók biztosítják a vásárlókat arról, hogy Xerox kompatibilis kellékanyagok az OEM termékekkel azonos minőséget képviselnek.
A Xerox garantálja, hogy minden általa forgalomba hozott lézer toner hibamentesen üzemel, amíg ki nem ürül, valamint nem okoznak kárt, illetve az átlagosnál nagyobb mértékű kopást vagy elhasználódást abban a nyomtatóban, amelyhez tervezték. Amennyiben a festékkazetta nem nyújtja Önnek a megfelelő, az eredetitől megszokott nyomatminőséget és mennyiséget, akkor 100%-os minőségi garanciánk keretében díjtalanul kicseréljük kazettáját.

Miért válasszon xerox terméket?
  1. Környezetvédelem
    A Xerox által utángyártott termékek, kiürült tonerek és patronok újrahasznosításával készülnek.

  2. Ár-érték arány
    Az eredetinél lényegesen olcsóbb, mégis magas minőséget képvisel.

  3. Kompatibilitás
    Csak és kizárólag eredeti termékekkel dolgoznak, tehát a megvásárolt festékkazetta vagy patron problémamentesen fog működni az Ön nyomtatójában

vissza
hírarchívum

Copyright 2011 - 2019 ©   Tuti.hu Kft. - tutitinta.hu  -  minden jog fenntartva!
Webáruház készítés: www.shopmasters.hu